från julaftons morgon.jag fick äntligen lars wallin-jackan, den är super fiin!!

sen fick jag också lite målar grejer som jag hade önskat mig.

vid julklappsöppningenvåran fiina julgran som tyvär inte har alla julklapparna under sig för tillfället...

idag har varit en utav dem absolut konstigaste dagarna jag har varit med om....saker jag inte kan dela med  mig av har hänt och jag är helt borta i tankarna....sen gjorde jag och veronica årets första och förmodligen sista snögubben i det slask som kallas snö ute på tomten. god fortsättning på er!!

sista klapparna.

nu är dem sista julklapparna snart klappade men dem e endå klara :) till farmor blev det en valmoblomma i en guldram, farfar får sina favoriter, kossor...och till mormor blir det slussenmålningen...kompisklappar blev det ju också...em, ver o madds får lars wallin mössorna, camilla fick nitvantarna kusinerna får t-shirts från t-shirtstore och brorsan fick ju enligt honom en "udda" enligt mig skit trist skjorta....resten av julklapparna blir att bjuda komisarna på lunch o bio och mamma och pappa får det som blir över :P god jul på er och hoppas ni får det ni önskat av tomten!dan före.

nu är det ju den 25 december... men om jag tar ett varv i huset så finns det ju ingen julstämmning någonstans. det enda man ser är en trist tom julgran som förhoppningsvis kommer pyntas ikväll om mamma hittar julpyntet...GOD JUL!

bilduppgifter


bara för att få upp lite grejer på bloggen så lögger jag upp två bilduppgifter från förra teminen, den här är gjord i blyertch och den är tecknad i kubism...

den här är målad i expressionism och det är en bild från slussen som jag hade på mobilen...

första inlägget...

det här är min nya blogg där jag kommer lägga ut bilder på teckningar målningar och ibland lite annat...
det här är en ny teckningsblogg jag har startat där jag kommer lägga upp bilder på sånt jag har tecknat och målat men också annat...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0